TIPURI VILE


Complexul VALLETTA LANE consta in 46 de case, fiecare casa fiind structurata P+E, iar 30 din acestea fiind deja vandute. Am creat pentru dumneavoastră posibilitatea de a alege intre vilele Athena - 115 mp, Venus - 105 mp si duplexul Apollo - 120 mp, optim proiectate si compartimentate inteligent. Vilele dispun de 3 dormitoare si living, iar duplexurile au 4 dormitoare si living si constituie casa ideala pentru familiile care vor sa simta caldura de acasa.

vila1

VILA ATHENA - 115 MP UTILI

vila1

DUPLEX APOLLO  - 120 MP UTILI

vila2

VILA VENUS - 98 MP UTILI

panou sura mica 0 8m 6m

ACCESIBILITATE

ACCESIBILITATE

Fiindca vrem sa venim in ajutorul celor care vor sa-si achizitioneze nu doar o casa ci un camin sigur, oferim multiple optiuni de plata celor interesati. Puteti achizitiona o vila prin programul Prima Casa, prin credit ipotecar, in transe sau prin rate la dezvoltator.

Afla mai multe

LOCALIZARE

LOCALIZARE

Valletta Lane este situat in apropierea localitatii Sura Mica, la aproximativ 12km fata de centrul Sibiului, intr-o zona verde si linistita, cartierul fiind proiectat sa asigure intimitatea necesara.

Afla mai multe

CALITATE

CALITATE

VALLETTA LANE respecta cele mai inalte standarde de calitate, incepand de la prima caramida pana la ultimele finisaje.

Tocmai de aceea oferim garantie 2 ani pentru calitatea lucrarilor.

Afla mai multe

BENEFICII

BENEFICII

Noi ne gandim mereu la nevoile clientilor nostri. De aceea, la achizitionarea unei case primesti cota parte din drum, din locul de joaca amenajat in cadrul complexului si din spatiul verde unde locuitorii pot amenaja teren de fotbal, tenis, volei etc. 

Afla mai multe