alf1

zca1

Dezvoltatorul proiectului Valletta Lane – Alf Mizzi & Sons – are peste 100 de ani de experienta, fiind cunoscut pe piata din Malta pentru larga expertiza in domenii variate, dar mai ales in real estate.
Alf Mizzi & Sons activeaza si in Romania din 2005 prin intermediul partenerului sau de afaceri, Zacaria. Axandu-se atat pe constructia proiectelor rezidentiale cat si pe dezvoltarea de parcuri industriale, grupul de firme a reusit sa se impuna prin proiecte importante in orasele "cheie" de pe intreg teritoriul Romaniei.

Zacaria si-a inceput activitatea in domeniul complexurilor rezidentiale in anul 2009, dezvoltand proiectul Valletta Lane, un cartier de vile la 10 km distanta de Sibiu. A urmat primul bloc din ansamblul Valletta Valley, iar in 2015 Zacaria si-a extins activitatea in capitala prin intermediul celor doua mari proiecte, Valletta Residence si American Village. In 2019, au fost lansate doua noi proiecte: Valletta Park in Sibiu si Valletta Towers in Craiova.


Pentru mai multe detalii despre proiectele noastre rezidentiale, va invitam sa accesati site-urile dedicate proiectelor: vallettapark.roapartamentestrandsibiu.roamericanvillage.ro si vallettaresidence.ro